Mama Elephant -- The Wild Roar


Tidligere i februar hadde to søte jenter bursdag, en tiåring og en toåring. Jeg har brukt samme sett til begge kortene, men har fremgangsmåte kun på ene og det er dette jeg deler i dag. Det andre kortet kan ses på Facebook etter hvert.Jeg tenker å lage to kortprosjekter og starter med å stemple Mama Elephants The Wild Roar tre ganger, slik at jeg har en ekstra. Jeg skal fargelegge med Copic Sketch og stempler derfor med Jet Black Ink fra Lawn Fawn som er godt egnet til alkoholbaserte tusjer.Jeg fargelegger så med Copic Sketch. Når jeg oppdager nye fargekombinasjoner tar jeg alltid bilde så jeg har det til senere.Videre diecutter jeg med koordinerende dies.Til bakgrunnen velger jeg ink smooshing med Distress Ink. Jeg bruker Dried Marigold, Spiced Marmalade, Squeezed Lemonade og Mustard Seed. Jeg smoosher ink pad'ene utover på glassmatten og sprayer med vann.Jeg bruker Tim Holtz Distress Watercolor Cardstock og klemmer papiret ned i blekket.Jeg smoosher papiret litt her og litt der til jeg er fornøyd med hvordan bakgrunnen ser ut.Videre tar jeg Mustard Seed og Spiced Marmalade og smoosher disse på glassmatten igjen.Jeg sprayer med litt vann, tar opp blekket med en tynn pensel og spruter noen dråper på bakgrunnen. Jeg legger bakgrunnen til side til den tørker helt.Når papiret kommer i kontakt med vann har det lett for å brette seg. For å flate det ut igjen legger jeg papiret inni en plastfolder og kjører det gjennom Minc'en. Det går også an å kjøre papiret gjennom kuttemaskinen.Videre tar jeg frem Avery's Alphas og diecutter HIPP HURRA ut av Neenah 80lb.Jeg plasserer alle elementene på bakgrunnen så jeg ser hvordan det blir og ser med en gang at jeg trenger farge på bokstavene.Jeg diecutter derfor HIPP HURRA igjen, denne gangen ut av Sunflower Cardstock fra Lawn Fawn. Det ser mye bedre ut, men trenger fortsatt noe mer..


I mellomtiden limer jeg på bladene med Glossy Accents og fester dyrene på bakgrunnen med 1/4" dobbeltsidig tape.


Jeg tar Spiced Marmalade Distress Ink og bruker en ink dauber rundt kantene på alle bokstavene. Nå blir det litt mer liv i bokstavene og passer bedre sammen med resten.Jeg bruker Glossy Accents og limer de farga bokstavene over de hvite, med en bitteliten offset for å skape dybde.Jeg legger en akrylblokk over bokstavene til limet har tørket.Deretter bruker jeg en t-linjal til å line opp bokstavene og limer de på bakgrunnen med Glossy Accents.Jeg finner frem noen diamanter fra Kort & Godt, plukker de opp med Marvy Double Ended Jewel Picker og limer på med Glossy Accents.Helt til slutt fester jeg hele panelet på en A2-kortbase. Her bruker jeg Neenah 110lb og 1/4" dobbeltsidig tape.
Har du spørsmål eller kommentarer til dette prosjektet?

Legg igjen et pip i kommentarfeltet under eller send en mail til contact@scraft.no#mamaelephant #thewildroar #distressink #inksmooshing

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle