Lawn Fawn -- Unicorn Picnic


Heisann! Prosjektet jeg deler i dag er fylt med regnbuefarger og masse glitter, og er inspirert av innholdet i gaven til mottakeren. Håper dere liker det!

Okei, så jeg starter med kutte til fire paneler av Neenah 80lb, panelene er 5 1/2" x 4 1/4". Jeg kutter fire paneler fordi jeg vet at jeg skal bruke minst to av dem, og man får fire paneler av ett A4-ark.Det ene panelet bruker jeg til å foile på. Jeg fester først dobbeltsidig tape over hele panelet. Jeg bruker Scor-Pal Scor-Tape 1".Hva passer vel bedre sammen med enhjørninger enn regnbuefoil? Dette er Rainbow Shattered Glass fra Deco Foil.Jeg drar av baksiden av tapen og legger foilen over. Deretter bruker jeg en bone folder til å klemme foilen ordentlig nedi tapen.Deretter drar jeg forsiktig av foilen.Det er ikke så lett å se ordentlig på bildet, men det er altså såååååå nydelig!Jeg tar stemplene jeg tenker å bruke og plasserer de på bakgrunnen. Disse er fra Lawn Fawns Unicorn Picnic. Med en gang ser jeg at det blir altfor rotete med så mye foil og bestemmer meg derfor for å kutte panelet i to.Jeg plasserer så stemplene på nytt og nå ser det mye bedre ut.

Regnbuefoilen i seg selv er veldig mye, men jeg synes likevel den hvite delen blir for kjedelig og bestemmer meg for å bruke litt glitter. Jeg bruker stensilen Starry Sky fra Lawn Fawn og Moonstone Glimmer Paste fra Nuvo.

Jeg bruker purple tape til å tape fast stensilen både til papiret og til glassplaten.Jeg har en bolle med varmt vann stående foran meg slik at jeg får lagt utstyret i bløt med en gang. Jeg legger også stensilen på et kopipapir i stedet for rett på glassmatten, som jeg da bare kan kaste etterpå og slipper derfor å tenke på at glassmatten skal rengjøres.


Jeg bruker en spatula fra Nuvo og fordeler forsiktig pasten utover stensilen. Jeg skraper av overflødig paste og tar det tilbake i boksen.Jeg legger stensilen og spatulaen i det varme vannet straks etter bruk. Deretter bærer jeg bollen videre til vasken og rengjør utstyret ordentlig.Jeg legger så utstyret og bakgrunnen til tørk.Så er det tid for stempling. Jeg bruker stempler fra Unicorn Picnic og stempler med Jet Black fra Lawn Fawn fordi jeg skal fargelegge med Copic. Jeg bruker scraps av Neenah 80lb og stempler med akrylblokker i stedet for en stempelplattform fordi det er raskere siden det ikke er så mye plass på papirbitene og jeg skal heller ikke ha så mange elementer.Jeg finner frem tusjene mine og begynner å fargelegge. Jeg bruker fargene på foilen som inspirasjon.Her er fargekombinasjonene jeg bruker på enhjørningene.Det er første gang jeg bruker dette settet og må derfor klippe diesene fra hverandre, jeg bruker en sideavbiter fra Biltema som jeg er veldig fornøyd med.Diesene jeg skal bruke fester jeg på Spellbinders Magnetic Pick-Up Tool slik at de ikke blir borte underveis.Ettersom jeg diecutter legger jeg de i en liten skål.Nå skal jeg stemple teksten. Jeg diecutter en av snakkeboblene fra Speech Bubbles ut av Neenah 80lb. Jeg setter sammen teksten jeg skal bruke, fra Unicorn Picnic, og fester den på en akrylblokk.Jeg stempler først med Jet Black, men synes det funker dårlig med svart tekst.Jeg tar frem swatchene jeg har av Lawn Fawn blekk og plukker ut farger som matcher (sånn noenlunde) med fargene på enhjørningene.Jeg bruker Ballet Slippers, Sunflower og Cilantro. Jeg tar alltid en test-stempling på en papirbit før jeg faktisk stempler på det jeg skal.Til dette prosjektet trenger jeg enda mer glitter og bestemmer meg for å bruke litt Chunky Glitter på skyen.Jeg bruker Lawn Fawn Glue Tube og limer forsiktig langs kanten på toppen av skyen og tømmer over Chunky Glitter. Jeg tømmer over et kopipapir slik at jeg enkelt kan samle opp glitteret som blir til overs og ha det tilbake i boksen.Jeg vil også ha glitter på hornene til enhjørningene og på pynten iskremen. Jeg limer forsiktig på med Lawn Fawn Glue Tube og tømmer over Prisma Glitter.Så fester jeg på alle elementene. Det foila panelet fester jeg med dobbeltsidig tape, skyen limes på med flytende lim og tekstboblen festes med foam tape. På enhjørningene og iskremen bruker jeg foam tape på øvre del fordi disse skal henge utenfor skyen og trenger dimensjon, på nedre del som skal festes på skyen bruker jeg flytende lim.Og her er det ferdige prosjektet.Har du spørsmål eller kommentarer til dette prosjektet?

Legg igjen et pip i kommentarfeltet under eller send en mail til contact@scraft.noVil du gjesteblogge? Se hit.

Vil du delta på månedens utfordring? Se hit.


#lawnfawn #unicornpicnic #foiling #decofoil #glimmerpaste

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle