Lawn Fawn -- Fortnite-inspirert Slimlinekort

Hallo! I dag er jeg tilbake med et nytt bursdagskort, inspirert av innholdet i gaven. Jeg kjøpte en genser til nevøen som jeg trykket Fornite-logoen på og bestemte meg for at kortet også skulle være Fortnite-inspirert. Jeg synes det er gøy når kortet er inspirert av noe, enten av innholdet i gaven slik som her eller f.eks av interesserer eller hobbyer mottakeren har.Jeg starter med å gjøre litt research og søker derfor opp Fortnite på YouTube for å se litt hva det går ut på. Jeg tenker fort at kortet må ha noe med den blå bussen å gjøre.Jeg finner frem alle sett med bygninger og kjøretøy; Village Heroes, Village Shops og Happy Village, samt Really High Five som er perfekt til figuren jeg tenker skal hoppe ut av bussen og ballongen som skal festes til bussen. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal bruke og stempler derfor mange elementer fra hvert sett. Jeg brukers scraps av Neenah 80lb, bruker en stempelplattform og stempler med Jet Black fra Lawn Fawn.Jeg diecutter alle elementene og legger de i en liten skål så de ikke skal forsvinne underveis. Vanligvis pleier jeg å fargelegge før jeg diecutter fordi jeg synes det er enklest, men jeg er veldig usikker på hvilke elementer jeg skal bruke og vil ikke bruke for mye tid på fargelegging av diecuts jeg ikke kommer til å bruke på dette prosjektet.


For å få plass til alle elementene tenker jeg at det må bli et slimline-kort og diecutter et panel fra Large Slimline with Sliders ut av Neenah 80lb.


Videre lager jeg himmel. Jeg bruker Lawn Fawns Cloudy Stencil og Mermaid Lagoon Distress Oxide, og blender forsiktig med en av børstene fra Picket Fence Studios Life Changing Blender Brushes. Jeg bruker en ny side av stensilen hver gang slik at det blir forskjellige skyer. Jeg tørker av børsten på en mikrofiberklut.Jeg bruker en mini mister til å spraye på noen dråper vann og tørker av med et papir. Det gir ikke så mye effekt, men til dette prosjektet synes jeg det er helt greit. Det gir større effekt ved bruk av vanlig Distress Ink i stedet for Distress Oxide.Jeg vil også ha noen dråper Mermaid Lagoon. Jeg klemmer ink paden ned på glassmatten, sprayer på litt vann med en mini mister og blander med en pensel. Jeg bruker så penselen til å forsiktig lage dråper på skyene. Jeg bruker også sky-stensilen til maskering slik at det ikke kommer noen dråper på nedre del av panelet, som strengt tatt ikke er nødvendig da jeg likevel skal ha diecuts som dekker hele nedre del.Jeg diecutter så ulike elementer til nedre del av panelet. Jeg bruker Stitched Mountain Border, Forest Border og Stitched Hillside Border. Jeg plasserer de så på panelet for å se hvordan det blir seende ut.Jeg tenker at jeg trenger trær og busker og finner frem ulike sett som har dette; Critters Down Under, A Bug Deal og Jump for Joy. Jeg stempler og diecutter.Jeg bestemmer meg for å droppe skog-borden og prøver å plassere elementene på nytt. Jeg er veldig usikker på hvordan jeg vil plassere de ulike elementene og prøver ut masse forskjellig.Jeg ink blender så fjellet med Gathered Twigs Distress Oxide og bakkene med Mowed Lawn Distress Ink, og lager dråper på samme måte som med skyene.Jeg har sånn noenlunde bestemt meg for hvilke elementer jeg skal bruke så da er det tid for fargelegging. Jeg finner frem Copic-tusjene mine og som alltid, Copic hex chart.Her er de ulike fargekombinasjonene jeg bruker:Før jeg begynner å lime på elementene stempler jeg teksten HAPPY BDAY fra Lawn Fawns Offset Sayings: Birthday med Jet Black.Jeg taper fast panelet slik at det ligger rolig i mens jeg plasserer alle elementene en siste gang før jeg limer. Alle elementene limer jeg med glossy accents. Jeg klipper av alt som stikker utenfor panelet.Helt til slutt lager jeg en kortbase av Neenah 110lb. Jeg kutter til et panel som er 8 1/2" x 7" og scorer på midten slik at det blir 8 1/2" x 3 1/2", samme størrelse som selve kortet.Slenger med et bilde av genseren jeg tykket på også.Og her er det ferdige kortprosjektet.


Har du spørsmål eller kommentarer til dette prosjektet?

Legg igjen et pip i kommentarfeltet under eller send en mail til contact@scraft.no


#lawnfawn #slimline #fortnite


25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle