Studio Katia + Lawn Fawn | Konfettishaker

Hallo! I dag er jeg tilbake med et herlig prosjekt fylt med farger og glitter. Jeg elsker å lage shakere og nettbutikken har jo nylig fått inn så masse deilig shakerfyll fra Studio Katia som selvfølgelig må prøves.Jeg starter med å finne frem produktene jeg skal bruke. Jeg bruker et A2-panel (4 1/4" x 5 1/2") av Neenah 80lb, Confetti Stencils fra Lawn Fawn og Distress Oxide Ink. Bakgrunnen skal være i regnbuefarger og jeg plukker ut Distress Oxide i 6 farger; Candied Apple, Spiced Marmalade, Mustard Seed, Rustic Wilderness, Prize Ribbon og Wilted Violet.Confetti Stencils består av to stensiler, jeg bruker begge her. Jeg legger den første stensilen over panelet og ink blender lett med alle fargene. Jeg går over et par ganger for å få jevn ink blending.Man kan fint bruke bare ene stensilen, men jeg velger å bruke begge for å få en litt fyldigere bakgrunn.Jeg legger så over den andre stensilen og ink blender med de samme fargene igjen.Neste steg er å fordele pasten. Jeg legger over den første stensilen igjen og bruker Nuvo Glimmer Paste i fargen Moonstone, en gjennomsiktig glitterpaste som tar til seg fargene fra bakgrunnen som blir liggende under pasten. Jeg bruker en spatula fra Nuvo til å påføre pasten og deretter Stencil Pal for å fordele pasten jevnt utover.


Jeg har også stående en bolle med varmt vann slik at jeg får lagt utstyret i bløt med en gang. Dette er veldig viktig fordi pasten tørker med en gang og glitteret vil derfor sette seg.Jeg lar det første laget tørke godt.Deretter gjør jeg akkurat det samme med den andre stensilen og lar det tørke godt.Videre går det litt fort i svingene og jeg glemmer helt å ta bilder underveis...


Neste steg er altså å lage selve shakeren. Jeg bruker plast som jeg har tatt vare på fra tidligere stempel- og diesett. Jeg legger panelet opp ned på plasten og bruker dobbeltsidig på alle fire siden av panelet. Deretter fester jeg plasten til tre av sidene på panelet, ikke fest den siste siden før shakeren er ferdigfylt. Sjekk ut Nina Marie Trapanis video her for å se fremgangsmåte på shakeren.


Jeg fyller shakeren med glitter fra Studio Katia, Rainbow Dots og Gold Fever, og taper fast den siste siden.Helt til slutt bruker jeg Lawn Fawns Giant Happy Birthday to You og diecutter denne én gang ut av Neenah 80lb og én gang ut av gullpapiret fra Lawn Fawns Sparkle Holiday Cardstock. Jeg fester gullpapiret over det hvite, litt forskyvd slik at teksten skal synes litt bedre over den fargerike shakeren, og fester denne igjen midt på panelet.Har du spørsmål eller kommentarer til dette innlegget?

Legg igjen et pip i kommentarfeltet under eller send en mail til contact@s-craft.no

Vil du gjesteblogge? Se hit.

Vil du delta på månedens utfordring? Se hit.#lawnfawn #studiokatia #konfetti #shakerkort #bursdagskort

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle