Gjesteblogger -- Lawn Fawn -- Really High Five Slimlinekort

Gjesteblogger Beate er tilbake med et herlig slimlinekort laget med produkter fra Lawn Fawns Spring 2020 release. Sjekk også ut YouTube-videoen hvor hun lager dette kortet. bare med en annen fargepalett.


--


Hei igjen. I dag har jeg et kort som passer til månedsutfordringen i mars – BLÅ – og jeg har laget det som et slimeline kort. Det vil si et kort som er langt og smalt.Jeg begynner med å stemple alle de forskjellige figurene jeg tror jeg trenger. Jeg stempler med Lawn Fawn Jet BlackNeenah 110lb kartong. Jeg bruker MISTI stempelplattform som gjør at jeg kan stemple på samme sted flere ganger, slik at jeg får klare og tydelige stempeltrykk.Så fargelegger jeg med Copic Sketch. Jeg har valgt ut forskjellige blåfarger med variasjoner i blålilla og blågrønn, for å skape variasjon og interesse.


Ballongene, festhattene og pakkene er fargelagt med:

B0000, B00 og B02

B21, B24 og B26

B60, B63 og B66

BG11, BG13 og BG18

C00 og C2 (hattene)

Y11 og Y19 (pakkebånd)


Trampolina er fargelagt med:

B21, B24 og B26

C3, C5 og C8 (duken og knottene på beina)

C2 og C3 (beina)


Kaninen er fargelagt med:

W1, W3 og W4 (kropp)

R00 og R21 (mage, nese og inni ørene)


Reven er farget med:

E11, E13, E15, E17 og E18 (kropp)

W00 og W1 (mage)

R00 og R21 (inni ørene)


Musa er fargelagt med:

E70, E71 og E74 (kropp)

W00 og W1 (mage)

R00 og R21 (nese og inne ørene)


Bjørnen er fargelagt med:

E43, E44 og E47 (kropp)

W00 og W1 (mage)

R00 og R21 (inni ørene)


I tillegg får alle rosa kinn laget med R21. Jeg går over neser og øyne med svart Glaze penn og lager highlights med hvit Gelly Roll fra Sakura.Så stanser jeg ut alt og begynner på bakgrunnen. Jeg skjærer til et panel i Strathmore Bristol Smooth i størrelsen 3 3/4 x 8 1/8 inch. Jeg foretrekker å bruke denne kartongen når jeg skal ink blende med Distress Ink, da kartongen har en veldig glatt overflate noe som gjør at det er lett å påføre blekket og få det til å spre seg på kartongen og blande seg med andre farger.Jeg dandere alle de utstansede figurene på panelet for å finne ut hvor det passer å stemple hilsenen. Jeg har laget mine egne stempler med en Imagepac Stampmaker, og setter ulike ord og setninger sammen til en passende hilsen.Jeg har valgt farger som matcher fargene på ballongene: Tumbled Glass, Salty Ocean, Blueprint Sketch, Shaded Lilac og Cracked Pistachio. Jeg har laget med min egen sjablong med skyer, ved å klippe ut overheadplast, men nå har jo Lawn Fawn kommet med kjempefine sjablonger som man også kan bruke. De står helt klart på ønskelista mi.


Jeg teiper fast panelet til bakgrunnen med litt washitape slik at panelet ikke flytter på seg, og bruker en oval sminkebørste til å påføre blekket, men man kan også bruke Tim Holtz sine blending tool eller liknende. Jeg varierer hvilken side av sjablongen jeg bruker, og tørker av med en tørr microfiberklut etter hver gang, slik at jeg ikke får blandet to farger ved et uhell.Jeg stempler hilsenen. Jeg bruker et blått pigmentblekk som jeg stempler «morsom» med og resten av hilsenen stempler jeg med VersaFine Onyx Black. Jeg synes det er gøy å fremheve enkelte ord i en hilsen ved å stemple det i en farge som matcher fargene ellers på kortet, i dette tilfellet passet det jo best med blå.Så stanser jeg ut en stripe gress med Grassy Border die fra Lawn Fawn i mintgrønn kartong fra Søstrene Grene som er like bred som panelet. Jeg har valgt en grønnfarge som passer til de blåfargene i kortet, sverter nedre kant med Cracked Pistachio og Lucky Clover for å skape en skyggeeffekt. Og så skjærer jeg ut et panel i blå kartong fra Panduro som matcher blåfargen på «morsom» og ballongen musa henger i, i størrelsen 3 7/8 x 8 3/8 inch.Så begynner jeg å lime fast alle elementene på bakgrunnspanelet. Jeg lar noen av elementene henge litt på utsiden av panelet, slik at det gir et inntrykk av at scenen forsetter utenfor kortet. Det skaper et inntrykk av scenen er større enn selve kortet. Jeg klipper av det som stikker utenfor. Noen av elementene limer jeg flatt til bakgrunn og andre limer jeg på med limputer, for å skape dimensjon og dybde i kortet. Jeg stempler til slutt på små streker som indikerer at kaninen hopper på trampolina. Det burde egentlig vært gjort før jeg begynte å lime fast alle dyrene, men det gikk heldigvis bra.


Jeg limer bakgrunnspanelet på det blå panelet Jeg skjærer til kortbasen i Neenah 110lb kartong i størrelsen 8 x 8 1/2 inch, og preger siden som er 8 på midten, slik at kortbasen blir 4 x 8 1/2 inch. Så limer jeg på panelet med limputer.Til slutt går jeg over og tilfører enda flere detaljer som highlights og prikker med den hvite Gelly Roll pennen. Og så er kortet ferdig.Takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget. Håper du ble inspirert til å prøve deg på et slimeline kort selv. Du finner meg som Scrappadis på Instagram og YouTube.


Beate Halvorsen


Har du også lyst til å gjesteblogge? Da må du se hit.#lawnfawn #reallyhighfive #slimline #distressink32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle