Mama Elephant -- Big Happy Birthday


Det kan være utfordrende å lage maskuline kort, av en eller annen grunn er det mye enklere å lage feminine kort. Prosjektene jeg deler i dag er altså to maskuline bursdagskort.

En gang i blant masseproduserer jeg bakgrunner så jeg alltid har noen for hånden. Disse to er laget med Fellow embossingfoldere fra We R Memory Keepers som er malt med Distress Ink, og deretter kjørt gjennom kuttemaskinen.

Den grønne bakgrunnen er malt med Cracked Pistachio, Pine Needles og Twisted Citron, mens den blå bakgrunnen er malt med Salty Ocean, Chipped Sapphire og Peacock Feathers. Disse bakgrunnen hadde jeg altså ferdige og klare til bruk.

Det neste (eller det første) jeg gjorde var å diecutte rammen fem ganger ut av Blue Jay Cardstock og fem ganger ut av Cilantro Cardstock, begge fra Lawn Fawn. Rammen er altså diecuttet med den største diesen fra Lawn Fawns Stitched Rectangle Frames. Denne finnes dessverre ikke i nettbutikken for øyeblikket, men kan selvfølgelig bestilles opp om ønskelig! Jeg limte så den ene rammen over acetaten, og de fire resterende rammene limte jeg sammen under acetaten for å lage dimensjon. Her kan man like enkelt bruke foam eller foam tape under én ramme i stedet for å diecutte og lime sammen mange. Når jeg fester sammen mange slike rammer bruker jeg som oftest dobbeltsidig tape, både Scor-Pal Scor-Tape 1/8" og Lawn Fawn double-sided tape 1/8" passer perfekt til dette!

Deretter blandet jeg shakermiksene. Når jeg velger sequins og perler til shakerkort prøver jeg å bruke farger som koordinerer med resten av kortet, i dette tilfellet bakgrunnen. Jeg mikser alltid dette i en liten skål først, på denne måten ser jeg hvordan fargene passer sammen. Jeg spredte så shakermiksen utover bakgrunnene og festet rammen med acetate over. Så er det bare å riste løs!

Videre diecuttet jeg Mama Elephants Big Happy Birthday fire ganger (eller åtte ganger da siden jeg lagde to kort) og limte disse sammen for å skape dimensjon. Denne limte jeg så midt på panelet, over acetaten. Når jeg limer delikate dies som dette bruker jeg flytende lim som Ranger Glossy Accents, Ranger Multi Medium Matte eller Lawn Fawn Glue Tube.

Til slutt festet jeg hele panelet på en A2-kortbase og voilà, to maskuline bursdagsshakere.

#mamaelephant #bighappybirthday #shaker #distressink #embossingfolder

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle