Mama Elephant -- Wild Meadow


Copic Sketch er det eneste jeg har fargelagt med de siste fire årene, så Zig Clean Color Real Brushes er derfor veldig nytt for meg. Jeg investerte i en pakke med 36 tusjer en stund før jul, og dette er andre gangen jeg bruker de. Jeg gleder meg til å lære, og til å bruke disse mer. Om noen er interessert kan jeg anbefale Nichol Spohr som bruker en del Zig Clean Color på prosjektene sine.

Over til selve prosjektet. Bakgrunnen er ink smoosha med Distress Ink fra Tim Holtz. Jeg husker aldri hva jeg brukt og glemmer alltid å notere ned, men jeg trooor det er Cracked Pistachio, Mowed Lawn, Pine Needles og sikkert litt Twisted Citron. Er du usikker på hva ink smooshing er kan du ta en titt her. Det er kjempegøy!

Jeg tok det ene stemplet fra Mama Elephants Wild Meadow og stemplet dette på Tim Holtz Distress Watercolor Cardstock (fordi Zig-tusjene er vannbaserte) med Hero Arts Black Dye Ink (fordi denne er godt egnet til vannbaserte medium). Deretter fargela jeg altså med Zig Markers. For de som er interesserte, dette er fargene jeg brukte:

050 Yellow + 071 Flesh Colour

035 Deep Blue + 092 Blue Gray

043 Olive Green + 046 Mid Green

040 Green + 047 May Green

041 Light Green + 045 Pale Green

Videre diecuttet jeg med koordinerende dies og limte denne på bakgrunnen. Disse diesene kutter ikke bunnen, så her står man selv fritt til å velge hvor man vil kutte. Jeg diecuttet så rammen fra Park Avenue ut av Sunflower Cardstock fra Lawn Fawn og festet denne med foam tape.

Jeg stemplet to av tekstene fra settet med Jet Black Ink, klippet ut disse og festet de så med foam tape. Jeg ville ha bittelitt glitter og gikk derfor over både bladene og teksten med Wink of Stella. Jeg elsker å bruke Nuvo Drops på prosjektene mine, og her brukte jeg noen dråper Morning Dew og Key Lime. Helt til slutt festet jeg hele panelet på en A2-kortbase.

Legg gjerne igjen en kommentar under.

#mamaelephant #zigcleancolor #inksmooshing #wildmeadow #distressink

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle